'KINDER' FEESTJES

 

Bij JufSon kun je een goed feestje vieren!!! Of je nu 4 jaar of 100 jaar wordt, JufSon viert graag voor jou een feestje! 

 

In twee uur tijd maak je een creatief werkstuk dat mee naar huis gaat. Natuurlijk staat plezier voorop en krijgt iedereen een glaasje limonade en kunnen we tussendoor koekjes versieren en natuurljk opeten.Ben je een beetje te groot voor koekjes versieren, mag je ze ook alleen opeten.

Zelf mag je een uitnodiging voor je gasten in mijn atelier komen maken. Je komt dan vooraf naar mijn atelier en maak je de mooie uitnodigingen terwijl we samen nog even het feest doorspreken. We bespreken de kleur van de limonade en wie je gasten zijn, wat wil je precies op je feest doen, wat vind je heel belangrijk dat ik zeker vooraf even moet weten.....

Boven in het menubalkje onder kopje "Feestje" kan je een activiteit kiezen. Maar ook een feestje helemaal naar eigen wens met een creatieve inslag van JufSon is mogelijk. 

 

Feestjes worden gevierd op zaterdag-of zondag.

Datum en tijdstip in overleg.

Op zaterdag of zondag kunnen feestjes ook aan huis gevierd worden of lekker buiten op de heide of in het bos. 

FAMILIE FEESTEN/VRIJGEZELLEN PARTY

Wil je met je familie, vrienden, van jong tot oud lekker creatief bezig zijn onder genot van een hapje en een drankje? Gaat er iemand binnenkort trouwen?

Neem dan contact met mij op en kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Wil je zelf een feestje geven en vind je het fijn als de kinderen het dan ook naar hun zin hebben....ik bedenk graag een leuke activiteit waar ik de kinderen tijdens het feest mee kan vermaken.

 

Informeer naar de diverse mogelijkheden.

ONDERWIJS

Cultuur educatieve lessen kunnen de (primaire) vakken als taal, rekenen, geschiedenis, lezen, schrijven, etc. versterken. Ik denk graag mee hoe een maatwerkgericht pakket van kunst educatieve activiteiten kan worden ingevuld. Hierbij is de vraag van de school leidend om de cultuurlessen aan te laten sluiten op het onderwijsconcept en profiel van de school.

Momenteel geef ik naast mijn eigen atelieruren, beeldende vorming op de Vondelschool in Bussum.

Voor scholen en/of kinderdagverblijven/nso/bso kunt u in overleg mij ook inhuren voor een creatieve workshop. Ik hanteer hiervoor een vaste prijs inclusief materiaal per leerling.

bussum, knutselen, juf son, jufson, cursus, kinderen, knutselen, tekenen, schilderen, creatieve ontwikkeling kinderen, kinderfeestjes,
IMG_4691.JPG
IMG_5194.JPG
IMG_4795.JPG